05.03.2012

Ta deg til rette, vær raus og litt teit

Jeg tror vi ABUP-ere kan lære mye av Birgit Valla (se lenke lenger nede i innlegget). I arbeidet med informasjonsheftet ABUP for små og store opplevde jeg at det fantes mange skriveglade, skrivekyndige og entusiastiske medarbeidere. Jeg håper vi kan fortsette å utvikle formidlingslysten i ABUP, både blant ansatte og brukere.

-Ta deg til rette, vær raus og litt teit, skriver psykolog Birgit Valla. Når vår eminente bloggansvarlige Sigrun Tømmerås nylig har valgt å takke av etter å ha gjort en kjempeinnsats for bloggen vår (takk for innsatsen og lykke til videre, Sigrun!), hviler det et ansvar på våre skuldre: vi må tørre litt mer, alle sammen!

ABUP-bloggen går nå inn i en ny fase. Vi vet ikke helt hvordan og hvem og sånn ennå, men en ting vet vi, og det er at ABUP vil fortsette å ta oss til rette og være rause og litt teite, akkurat slik Birgitt Valla foreslår.

Hvis du har tips til lenker, temaer eller skribenter, eller hvis du har lyst til å skrive selv, er det bare å ta kontakt.

Birgit Vallas blogginnlegg kan du lese her:

http://www.psykologforeningen.no/Fag-og-profesjon/Fagblogger/Birgit-Vallas-kommuneblogg/Ta-deg-til-rette-vaer-raus-og-litt-teit
Er bloggen treg?
Les bloggen her i stedet.
SISTE INNLEGG