26.03.2012

Snakk fram barn og unges ferdigheter

I dag besøker vi bloggen til Norsk forening for psykisk helsearbeid (NFPH). Hvis du ikke allerede er medlem, ber vi deg vurdere det: NFPH er en relativt nystartet interesseorganisasjon for fag og erfaring sammen på psykisk helsefeltet. Om du blir medlem, får du Tidsskrift for psykisk helsearbeid som del av medlemsskapet. Du kan melde deg inn her

Snakk fram barn og unges ferdigheter

Snakk fram barn og unges ferdigheter - en workshop 11. og 12. juni i Oslo. På NFPH-bloggen finner du mer...

Forebygging av selvmord

Mental Helse Ungdom har lenge vært opptatt av hvor lenge barn og unge venter på hjelp for sine psykiske helseproblemer og hvordan vi jobber med å forebygge dem. Det har blitt innført en ventetidsgaranti i Barne- og ungdomspsykiatrien som ifølge regjeringen har redusert barn og unges ventetid.
Mental Helse Ungdom er imidlertid ikke tilfreds med dagens situasjon. Forebyggingen må etter alle solemerker kunne sies å være for dårlig. Mye av dette mener vi er knyttet til for lite samhandling og lite tverrfaglighet knyttet til lokalt psykisk helsearbeid.

Les mer...

God påske

A Dedicated Follower Of ABUP tar laaang påskeferie i år. Hvis du skulle savne oss, er ikke NFPH-bloggen og nettsida til Mental Helse Ungdom noe dårlig alternativ. Det er viktig å øve på å finne fram til psykisk helseressurser på nettet, vet du.

Vi ønsker våre følgere en riktig god påske!
Er bloggen treg?
Les bloggen her i stedet.
SISTE INNLEGG