25.11.2011

Aktuelt

76 prosent reduksjon av straffbare handlinger og gode erfaringer med tverretatlig samarbeid er noen av konklusjonene i sluttrapporten fra «Prosjekt respekt» i Agder.

Bufetat ved fagteam Kristiansand, barneverntjenesten i Kristiansand og politiet kom høsten 2010 fram til at man måtte jobbe i fellesskap for å snu en svært bekymringsfull kriminalitetsutvikling. «Prosjekt respekt» ble etablert for å se på denne gruppa med nye øyne. Prosjekt respekt har bestått av det kommunale barnevernet, ABUP, ARA (avdeling for rus og avhengighet), friomsorgen, konfliktrådet, kriminalitetsforebyggende koordinator, representanter fra de aktuelle institusjonene, påtale, politiet og Bufetat.


Les mer

Avisnyheter

Sørlandet sykehus/ABUP ønsker å utvikle et kompetansesenter for kultur og helse.
"Konkretisering av Cultivas strategi". Fædrelandsvennen 14.11.

- Barneverntjenesten er en av tre avdelinger som hører til i familie- og oppvekstenheten. De andre avdelingene er familiesenteret og helsestasjonen. Pedagogiskpsykologisk tjeneste (ppt) har kontor sammen med oss her i
Veksthuset, og avdeling for barn og unges psykiske helsevern (abup) ligger like ved. Her ligger alt til rette for å bruke hverandre til beste for brukerne.
"Barnevernet er hardt presset". Lillesands-Posten 15.11.
Er bloggen treg?
Les bloggen her i stedet.
SISTE INNLEGG