16.06.2011

Bloggen åpnet for kommentarer!

Da er bloggen omsider åpnet for kommentarer!

Vi velger å moderere kommentarene i denne bloggen, hvilket betyr at bloggadministratorene godkjenner kommentarene før de publiseres. Årsaken er at folk har ulike agendaer på nettet, og enkelte ødelegger dessverre for andre. I ferietiden kan det tenkes at publiseringen i verste fall tar noen dager, men ellers lover vi å være ganske raske.

Om du kommenterer uten som innlogget, velg Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig!). Vi foretrekker at man bruker bare fornavn eller et pseudonym dersom man ikke vil bruke fullt navn, for det er vanskelig å svare flere Anonym'er i et kommentarfelt.

Det mest lettvinte for den som kommenterer i bloggen, og vil lese andres svar/kommentarer, er å opprette en Google-konto, om man ikke allerede har en. Da kan man nemlig krysse av for få tilsendt alle kommentarer på e-post. Hver gang en ny kommentar er lagt ut på bloggen, får man tilsendt en e-post med kommentaren, som man kan lese i innboksen uten å måtte gå inn på selve bloggen. Men selvsagt kan man også abonnere på kommentarer via RSS-feed.

Lage klikkbar lenke i kommentaren
Opprett en blogg, selv om du ikke har tenkt å bruke den til blogging. Åpne så et nytt innlegg, som om du skulle skrive et blogginnlegg. Skriv navnet på lenken, for eksempel Tidsskrift for psykisk helsearbeid, om det er denne nettsiden du skal lenke til. Så markerer du ordene og klikker på Kobling.

Da kommer det opp en boks hvor du limer inn nettadressen, i dette tilfellet http://www.psykiskhelsearbeid.netSå trykker du OK. Deretter trykker du på fanen Rediger HTML aller øverst over selve innlegget. Teksten som da kommer fram, limer du inn i kommentaren. 

Innlegget du brukte til dette kan du spare for å bruke senere når du skal lage lenke i en kommentar. 

Når man har gjort dette en del ganger, går det av seg selv. 

Et annet alternativ er å skrive det som står i første linje her, men naturligvis bytte ut url-adresse og lenkens navn med det som passer.

Velkommen til å skrive kommentarer! 
Er bloggen treg?
Les bloggen her i stedet.
SISTE INNLEGG