24.08.2011

Tverrfaglig fagdag om ungdom og voldtekt

– Hva gjør vi for å bekjempe voldtekt? Tverrfaglig fagdag om ungdom og voldtekt

I kjølvannet av debatten rundt de mange voldtektene de siste månedene, inviterer vi nå til en fagdag mot voldtekt 22. September 2011 i Den Gamle Logen i Oslo.

Fagdagen ”Ta ansvar” - Hva gjør vi for å bekjempe voldtekt? vil bli startskuddet for en nasjonal aksjon med fokus på ungdom og voldtekt. Målet er å bidra til en holdningsendring blant ungdom og å oppfordre voksne i kontakt med unge til å bistå med forebyggende arbeid, samt informasjon om riktig håndtering i krisesituasjoner. Hva gjør vi som fagpersonell i møte med voldtektsutsatte, hva kan vi bli bedre på, og hvordan kan vi sammen skape et tryggere samfunn, både for de unge, og for hverandre?


Vi inviterer til et tverrfaglig samarbeid, og utfordrer helse- og utdanningspersonell, politi, jurister, politikere og frivillige organisasjoner til å samles til en dag bestående av foredrag fra fagpersonell med hovedfokus på forebyggende arbeid, utsattes egne erfaringer, rettigheter og saksgang, og ikke minst, hvordan møte ungdom som har blitt utsatt for seksuelle overgrep.

Program finner du her.
Er bloggen treg?
Les bloggen her i stedet.
SISTE INNLEGG